Tilmelding: Balletfactory’s efterårssæson 2016

Mette Kvist23 comments2068 views
Tilmelding til Balletfactory’s efterårssæson

Det er tid til at tilmelde dig Balletfactory’s efterårssæson.
Der er denne gang mulighed for tilmelding til 5 eller 7 workshops.

Den første workshop i efterårssæsonen finder sted lørdag den 6. august kl. 13.00. Vi arbejder på at lave en Balletweekend sammen med workshoppen, hvis der er interesse for det. Tilmeld dig på samme måde til denne weekend som til efterårssæsonen.

I kommentarfeltet nedenunder kan du skrive det antal workshops, du vil deltage i samt “Balletweekend”, hvis du vil deltage i den.

Frist for tilmelding: Den 11. juli 2016

23 Comments

  1. Jeg har ikke mit arbejdes skema endnu for efteråret så jeg går indtil vider efter de klasser hvor der bliver pop-ind deltagelse, og ballet weekend.

  2. Jeg tilmelder mig efterårets workshops som ” drop in”, da jeg ikke kender familiens kalender endnu eller workshopdatoerne. Håber at jeg ender med rigtig mange 🙂
    Kan desværre ikke deltage i weekend primo august, da vi er i sommerhus.

  3. jeg regner helt sikkert med med at deltage i fem workshop, ( ( jeg ved jo ikke om jeg er så heldig at få et jiob) balletweekend lyder dejligt, og pas de deus workshop perfekt

  4. Da mit arbejdsskema er fastlagt til oktober og datoerne for workshops endnu ikke kan fastlægges ved jeg ikke hvor mange jeg kan deltage i. Stiler derfor mod pop-in deltagelse.

Leave a Reply